Se întregeşte lista plecărilor: Didi, plecare iminentă de la Oţelul

Se întregeşte lista plecărilor: Didi, plecare iminentă de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Managerul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a anunţat că vor mai pleca jucători de la Oţelul, printre cei vizaţi fiind şi brazilianul Didi. Atacantul care a venit la Oţelul la începutul anului 2012 s-a accidentat din nou în această vară şi, cel mai probabil, va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale la genunchi.

„Didi a venit la mine zilele trecute şi mi-a spus că are probleme şi nu poate continua, va trebui să se opereze din nou. Vom ajunge la un numitor comun să ne despărţim”, a spus managerul gălăţenilor.

De asemenea, Răducan a spus că se va încerca diminuarea salariilor în ceea ce-i priveşte pe Grahovac şi Stromajer pentru ca cei doi să mai poată reveni la prima echipă.

„Vom avea o întâlnire cu Grahovac şi Stromajer după meciul cu „U” Cluj, le vom propune renegocierea salariilor şi în funcţie de asta vom vedea dacă vor rămâne sau nu. Grahovac a venit la mine acum o lună şi mi-a zis că vrea să plece, dar nu s-a mai concretizat transferul. I-am luat apărarea în faţa suporterilor după ce şi-a dat jos pantalonii. Branko nu mai e în primii doi portari în acest moment, dar poate reveni dacă ajungem la un numitor comun. Stromajer e în aceeaşi situaţie, dorim micşorarea salariului pentru că noi considerăm că n-a evoluat la nivelul aşteptărilor, lucru pe care l-au observat şi suporterii de altfel”, a declarat Răducan.

Momentan Stromajer şi Grahovac sunt printre jucătorii cu cele mai mari salarii de la Oţelul, dar nu fac parte din planurile antrenorului Ionuţ Badea.

Citit 2246 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.