Problemele cu abonamentele continuă la Oţelul: Abuz asupra suporterilor la meciul cu „U”Cluj

Problemele cu abonamentele continuă la Oţelul: Abuz asupra suporterilor la meciul cu „U”Cluj
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei care şi-au luat abonamente pentru turul de campionat la Peluza Sud au avut parte de o surpriză neplăcută, nefiind lăsaţi să intre la locurile pentru care au plătit. Unul dintre fanii Oţelului care urmăreşte meciurile favoriţilor de pe teren propriu de ani buni din acelaşi loc de la Peluza Sud, Ionuţ Focşa, ne-a prezentat situaţia.

„După ce am intrat pe poarta numărul şapte şi ne-am îndreptat spre zona Peluza 2, acolo unde avem abonament, atât eu cât şi restul celor care aveau abonamente in acea zonă, am fost opriţi de un agent de pază care ne-a comunicat că poarta e închisă şi că trebuie să luăm loc pe sectorul roşu de la tribuna a doua. I-am atras atenţia că nu e legal să stau pe alt loc decât cel din abonament, însă raspunsul a fost că acestea sunt ordinele şi a chemat întăriri. Ni s-a tot zis că organizatorul a ordonat închiderea peluzei, însă nu ne-a dat niciun nume”, a spus Ionuţ Focşa, unul dintre abonaţii de la Peluza Sud ai Oţelului.

Cei din conducerea Oţelului şi-au cerut scuze public şi au dat asigurări că astfel de probleme nu se vor mai repeta, astfel că suporterii cu abonamente „la tabelă” îşi vor putea lua locul în sectorul rezervat.

„E adevărat că există şase persoane cu abonamente la Peluza Sud şi a fost o mică problemă la meciul cu „U”Cluj. De la Jandarmerie şi firma de pază ni s-a transmis că nu se poate asigura paza în condiţii normale doar pentru şase persoane, pentru că ar fi trebuit încă o poartă deschisă. Nu erau pregătiţi. S-a întâmplat doar la meciul acesta, totul va intra la normal, nu e nimic de speriat. Îmi cer scuze pentru asta, iar abonaţii vor putea intra liniştiţi la meciul următor”, a spus Remus Pascu, directorul executiv al FC Oţelul.

Următorul joc al Oţelului de pe teren propriu este peste două săptămâni, contra celor de la Petrolul.

Citit 1667 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2013 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.