Pariurile zilei: Ploaie de ponturi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Minsk – St. Johnstone sub 2,5 goluri (cotă 1,70)

 

Turul trei preliminar din Europa League ne pune la dispoziţie mai multe meciuri interesante de pariat. FC Minsk şi St. Johnstone au un stil prudent de joc şi au făcut meciuri cu scoruri strânse şi în turul precedent.

 

Jablonec – Stromsgodset peste 2,5 goluri (cotă 1,90)

 

Ambele echipe mizează pe atac şi sunt obişnuite să marcheze şi să încaseze goluri multe indiferent de competiţia în care evoluează. Cele două formaţii au fost sezonul precedent echipele cu cea mai mare medie de goluri în meci

 

Motherwell – Kuban 2 (cotă 1,80)

 

Echipa lui Dorinel Munteanu n-ar trebui să întâmpine probleme în faţa unui adversar modest şi să câştige încă din manşa tur. Kuban e în foame de rezultate europene, mai ales că echipele din Rusia întotdeauna au abordat foarte serios partidele din cupele europene.

 

Slask Wroclaw – Club Brugge peste 2,5 goluri (cotă 2,05)

 

Slask Wroclaw îşi joacă şansele de calificare pe teren propriu, iar Club Brugge are toate şansele să plece din Polonia cu cel puţin un gol marcat. Se anunţă o dublă manşă cu goluri multe, ambele echipe fiind dispuse să joace ofensiv.

 

Swansea – Malmo 1 (cotă 1,55)

 

Nu va fi chiar atât de uşor pentru Swansea, dar formaţia din Premier League n-are voie să dea greş în faţa lui Malmo, mai ales că a investit serios în această vară. În plus, Swansea a fost în sezonul precedent surpriza din cel mai puternic campionat din lume.

Citit 3246 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Iulie 2013 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.