Un nou proces pentru HC Danubius. Handbalistele îşi cer banii în justiţie
Foto: Daciana Curtean vrea să-şi recupereze banii printr-un proces la Tribunalul Sibiu

Un nou proces pentru HC Danubius. Handbalistele îşi cer banii în justiţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul de handbal Danubius a reuşit contraperformanţa de a fi acţionat în instanţele româneşti de către cinci sportive. După Alexandra Dodan, Mirabela Cricleviţ, Ramona Ciontu şi Cristina Bobeică, pe portalul just.ro apare şi Daciana Curtean, jucătoare care în ultimii nouă ani a evoluat doar la echipele din Galaţi.

Concediată în luna mai de la Danubius, de unde are de primit mai multe salarii restante, Curtean s-a adresat Tribunalului din Sibiu, unde a deschis o acţiune împotriva clubului finanţat de Primăria Galaţi cu suma de 728.166 de lei în 2013, contestând decizia de concediere.

"Am dat clubul în judecată pentru că nu a dat niciun semn în privinţa salariilor restante", a declarat Daciana Curtean. Din pricina acestor datorii salariale faţă de fostele sale jucătoare, în prezent HC Danubius nu poate transfera alte handbaliste, măsură fiind luată de către Federaţia Română.

Rămasă cu un lot redus numeric şi cu posturi descoperite, antrenoarea Alexandrina Soare este obligată să improvizeze în pregătirile pe care le efectuează în vederea participării la turneul de baraj. Până în prezent nu s-a anunţat a fi vreun loc disponibil în Liga Naţională, astfel că Federaţia a decis să amâne turneul pentru a doua decadă a lunii august. Dacă situaţia din prezent se va menţine, HC Danubius va evolua din toamnă în a doua divizie valorică a ţării. Asta după ce Galaţiul a fost prezent peste două decenii pe prima scenă a handbalului românesc.

Citit 1410 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.