Preşedintele InterBox confirmă: "Bute boxează din nou în ianuarie"

Preşedintele InterBox confirmă: "Bute boxează din nou în ianuarie"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele InterBox, Jean Bedard, a declarat la postul TVA Sports, că pugilistul Lucian Bute i-a confirmat că este pregătit să boxeze în data de 18 ianuarie, în Centre Bell din Montreal.

"Lucian Bute mi-a confirmat că este pregătit să boxeze în 18 ianuarie, în Centre Bell. Ceea ce dorim este ca Lucian să boxeze cu Jean Pascal. Oamenii vor să vadă asta şi se vorbeşte de mult timp despre această confruntare. Însă dacă Pascal va decide să accepte alt meci dintr-un motiv oarecare, pentru că în box se poate întâmpla orice, Lucian este gata să îl înfrunte pe Adonis Stevenson. Mingea este acum în terenul GYM", a spus Bedard.

Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, care era programat la 25 mai, fiind amânat.

"Sunt foarte mulţumit de felul în care a decurs recuperarea. Mă simt foarte bine. Chiar dacă am lovit cu aproximativ 70 sau 80 la sută din forţa mea maximă, pot să spun că nu am avut dureri. Înainte de operaţie mă simţeam rău şi era dificil din punct de vedere psihic. De la operaţie şi mai ales de când am început să lovesc ştiu că atunci când voi urca în ring voi fi la capacitate maximă", a declarat Lucian Bute.

Ultimul meci de box oficial al lui Bute a fost în noiembrie 2012, atunci când l-a învins pe Denis Grachev, câştigând titlul NABF la categoria semigrea.

Citit 1225 ori Ultima modificare Miercuri, 14 August 2013 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.