FCM Dunărea, eşec în amicalul cu trupa lui Ion Viorel

FCM Dunărea, eşec în amicalul cu trupa lui Ion Viorel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dunărenii au susţinut, sâmbătă la prânz, al treilea meci de verificare din această vară. Parteneră a fost o colegă de eşalon, Gloria Buzău, echipă antrenată de fostul jucător al Oţelului, Ion Viorel. Meciul a avut loc la Buzău şi s-a încheiat cu succesul gazdelor la scorul de 1-0. Unicul gol a fost marcat în repriza secundă, în urma unei faze fixe. Gălăţenii au avut câteva ocazii de a marca: o lovitură liberă bine executată de Moise, plus alte patru-cinci oportunităţi în mitanul al doilea, toate rămase nefinalizate pe tabela de scor.

„A fost un joc bun, care ne-a arătat la ce nivel ne aflăm. Deficienţele semnalate vom încerca să le eliminăm în cele trei săptămâni rămase până la startul în noul sezon”, ne-a declarat antrenorul dunărenilor, Ioan Balaur.

În ceea ce o priveşte pe Gloria, aceasta şi-a alcătuit în această vară un lot competitiv, cu jucători care au evoluat şi în primele două eşaloane (de la CS Otopeni, de pildă, echipă desfiinţată şi la care a fost antrenor Ion Viorel).

FCM Dunărea a trimis în teren următorul „unsprezece”: Olaru – Radu, Manea, Şomodean, Sorin Cucu – Apostol, Chebac – Moise, Drăgan, Istrate – Neagu. Au mai jucat: Abraham, Marus, Hristian, Stelian Cucu, Sfrişan, Asanache, Comşa, Cenk, Voicu Florea, Gohoreanu şi Bâtfoi.

În cursul săptămânii viitoare dunărenii vor susţine alte două partide amical: miercuri – în deplasare cu CF Brăila, iar sâmbătă, la Galaţi, „returul” cu Gloria Buzău.

Citit 1518 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2013 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.