Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Şcoala de Fotbal Junior, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal, a organizat în  weekend o competiţie de fotbal pe plajă pentru grupele de copii (12 ani) ale cluburilor gălăţene. La start s-au aliniat şase echipe, micuţii fotbalişti jucând în premieră pe nisip. Turneul, găzduit de terenul de la Plaja Dunărea, a fost dominat de cele două echipe ale FC Oţelul, ajunse în finală. A câştigat prima echipă, cu scorul de 2-1. Clasamentul final arată astfel: 1. Oţelul I – 15 p, 2. Oţelul II – 12 p (ambele pregătite de antrenorul Ion Crucianu), 3. Junior – 9 p (Marius Cosoreanu), 4. Liceul Sportiv – 4 p (George Bedreagă), 5. FCM Dunărea – 3 p (Gh. Popa), 6. Avântul Vânători – 1 punct (Laurenţiu Marcu). Cei de la Dunărea s-au prezentat cu o echipă formată din copii mai mici, de doar 10 ani.
S-au decernat şi premii individuale: Daniel Deliver (Oţelul I) – cel mai bun portar, Cătălin Hâncu (Vânători) – golgeterul competiţiei, cu 7 realizări şi Eduard Dragu (Oţelul I) – cel mai bun jucător.
Altfel, clubul Junior organizează începând din 23 august „Galaţi Beach Cup”, o competiţie de fotbal pe plajă deschisă oricărui doritor, cu excepţia fotbaliştilor legitimaţi în primele trei eşaoloane de fotbal şi futsal. Turneul este considerat de organizatori şi ca o oportunitate de selecţie. „Vrem să formăm o echipă care să reprezinte Galaţiul în Campionatul Naţional de fotbal pe plajă, astfel că Beach Cup este totodată şi priljeul perfect de a selecţiona jucători talentaţi pentru această viitoare echipă”, a declarat Marius Cosoreanu, managerul clubului Junior. Detalii pentru înscrieri pot fi găsite pe site-ul competiţiei, www.galatibeachcup.csjuniorgalati.ro

Citit 1481 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2013 17:45

1 comentariu

 • postat de Florin Luni, 19 August 2013 23:43 5.13.138.*** Link la comentariu
  0
  0

  Halep, în optimi la New Haven. Simona i-a cedat doar trei game-uri lui Hantuchova

  Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, s-a calificat, luni, în optimile turneului de la New Haven, dotat cu premii în valoare totală de 690.000 de dolari.

  Halep a trecut în runda inaugurală, scor 6-2, 6-1, după 65 de minute, de sportiva slovacă Daniela Hantuchova, locul 46 WTA, beneficiara unui wild-card.

  În turul doi, Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro şi italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul cinci.

  Pentru accederea în optimi, Halep va primi 9.580 de dolari şi 60 de puncte WTA.

  Felicitari Simona Halep pentru victorie si sper sa mai avansezi cel putin un tur la New Haven!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.