Fotbal pe plajă: Puştii Oţelului, campioni în nisip

Fotbal pe plajă: Puştii Oţelului, campioni în nisip
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şcoala de Fotbal Junior, în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal, a organizat în  weekend o competiţie de fotbal pe plajă pentru grupele de copii (12 ani) ale cluburilor gălăţene. La start s-au aliniat şase echipe, micuţii fotbalişti jucând în premieră pe nisip. Turneul, găzduit de terenul de la Plaja Dunărea, a fost dominat de cele două echipe ale FC Oţelul, ajunse în finală. A câştigat prima echipă, cu scorul de 2-1. Clasamentul final arată astfel: 1. Oţelul I – 15 p, 2. Oţelul II – 12 p (ambele pregătite de antrenorul Ion Crucianu), 3. Junior – 9 p (Marius Cosoreanu), 4. Liceul Sportiv – 4 p (George Bedreagă), 5. FCM Dunărea – 3 p (Gh. Popa), 6. Avântul Vânători – 1 punct (Laurenţiu Marcu). Cei de la Dunărea s-au prezentat cu o echipă formată din copii mai mici, de doar 10 ani.

S-au decernat şi premii individuale: Daniel Deliver (Oţelul I) – cel mai bun portar, Cătălin Hâncu (Vânători) – golgeterul competiţiei, cu 7 realizări şi Eduard Dragu (Oţelul I) – cel mai bun jucător.

Altfel, clubul Junior organizează începând din 23 august „Galaţi Beach Cup”, o competiţie de fotbal pe plajă deschisă oricărui doritor, cu excepţia fotbaliştilor legitimaţi în primele trei eşaoloane de fotbal şi futsal. Turneul este considerat de organizatori şi ca o oportunitate de selecţie. „Vrem să formăm o echipă care să reprezinte Galaţiul în Campionatul Naţional de fotbal pe plajă, astfel că Beach Cup este totodată şi priljeul perfect de a selecţiona jucători talentaţi pentru această viitoare echipă”, a declarat Marius Cosoreanu, managerul clubului Junior. Detalii pentru înscrieri pot fi găsite pe site-ul competiţiei, www.galatibeachcup.csjuniorgalati.ro

Citit 1729 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2013 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.