Astăzi, de la ora 18,00: Vedetele galei de box, la antrenament pe Faleză

Astăzi, de la ora 18,00: Vedetele galei de box, la antrenament pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cristian Ciocan şi fraţii Lehăduş au venit din Germania, iar astăzi au întâlnire cu fanii, la Elice


Cei trei gălăţeni care vor lupta în cadrul galei de box profesionist ce va avea loc vineri seară, la Patinoar, au ajuns duminică seară în Galaţi, după mai bine de două luni de pregătire intensivă în Germania, la baza clubului EC Boxing. Ieri dimineaţă, au efectuat un antrenament fizic la hotelul unde sunt cazaţi, iar spre seară unul specific, într-o sală din cadrul complexului comercial Winmarkt. Între cele două şedinţe de pregătire, campionul european Cristian Ciocan s-a relaxat la câteva partide de table cu antrenorul său. Mereu zâmbitor, „Hammer” s-a arătat foarte optimism înaintea confruntării cu norvegianul stabilit în Spania, Leif Larsen. „Este un colos, va fi un meci tare. El este cotat ca favorit, nu are decât o singură înfrângere, iar în ultimul său meci, cu redutabilul cubanez Odlanier Solis, a pierdut la limită, unul dintre cei trei arbitri dându-l pe el învingător. Dar am eu ac de cojocul lui, m-am antrenat foarte bine, sunt pregătit 110 la sută. Este o bucurie uriaşă că gala în cele din urmă se va disputa acasă, la Galaţi. Aştept cât mai mulţi iubitori ai boxului la gală, le promit că nu-i voi dezamăgi”, a declarat Ciocan (26 de ani), care îşi pune în joc centura de campion european la categoria grea, versiunea WBO.

Leif Larsen (33 de ani), adversarul lui Ciocan, are în palmares 17 victorii şi o singură înfrângere, cea din faţa lui Solis în meciul disputat în luna martie pentru titlul IBF Intercontinental.

Ceilalţi doi pugilişti gălăţeni incluşi în programul galei, Octavian (28 de ani) şi Adrian Lehăduş (26 de ani), fiii regretatului pugilist Vasile Lehăduş (campion cu echipa Galaţiului în anii 70’), îşi vor face vineri seară debutul la profesionişti, ambii la categoria grea. Octavian Lehăduş va boxa în deschiderea galei (ora 19,00) cu ploieşteanul Liviu Ungureanu, iar Adrian Lehăduş în al doilea meci din program, împotriva maghiarului Karoly Rizsak. Cristian Ciocan şi fraţii Lehăduş vor avea astăzi un prim contact înaintea galei cu publicul gălăţean, cu ocazia antrenamentului ce-l au programat de la ora 18,00, într-un spaţiu special amenajat pe Faleză, la Elice.

 

Citit 2750 ori Ultima modificare Luni, 19 August 2013 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.