Oţelul va disputa două meciuri amicale în pauza Ligii I

Oţelul va disputa două meciuri amicale în pauza Ligii I
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În condiţiile întreruperii pentru trei săptămâni a campionatului Ligii I, cauzată de partidele echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia din preliminariile Campionatului Mondial, cei de la Oţelul şi-au planificat disputarea a două jocuri amicale, la solicitarea antrenorului Ionuţ Badea. „Vom avea un meci amical la finalul primei săptămâni de pauză şi vom continua apoi cu programul ce era stabilit dinainte, de când ştiam că avem doar două săptămâni libere”, a spus antrenorul.

Prima partidă de verificare se va disputa la sfârşitul acestei săptămâni în compania formaţiei de ligă secundă CF Brăila. Partida se va disputa la Galaţi, pe stadionul Oţelul, sâmbătă, cu începere de la ora 11,00.

De asemenea, cei din staff-ul administrativ au stabilit cu omologii de la concitadina FCM Dunărea să susţină o partidă de verificare ce ar urma să aibă loc pe 7 septembrie. Acest lucru este posibil deoarece formaţia de Liga a II-a stă în prima etapă din eşalonul secund.

În condiţiile amânării etapei a 7-a, Oţelul va juca următorul meci oficial în jurul datei de 14 septembrie, în cadrul rundei a 8-a. Abia în jurul datei de 21 septembrie, roş-alb-albaştrii vor juca din nou o partidă oficială în faţa propriului public, contra celor de la Dinamo, în cadrul etapei a 9-a a Ligii I.

Citit 1528 ori Ultima modificare Marți, 27 August 2013 20:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.