PONTURILE ZILEI: Totul pe număr de goluri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sparta Praga – Banik Ostrava peste 2,5 (cotă 1,60)

Aflată în duel cu Viktoria Plzen pentru titlul, Sparta a marcat peste două goluri în cinci din primele şase etape, singura excepţie fiind egalul (0-0) de pe terenul rivalei menţionate. Pe de altă parte, a şi primit gol în toate jocurile câştigate, tot cu o singură excepţie, cea de runda trecută (4-0 acasă). De asemenea, Banik a primit gol în toate partidele, având la activ trei înfrângeri cu 0-4. Destule motive pentru a paria cu încredere maximă că se dau minim trei goluri.

 

Schalke 04 – Leverkusen peste 2,5 (cotă 1,60)

Leverkusen este recunoscută ca o echipă ce marchează mult, aspect confirmat şi în acest start din Bundesliga, cu opt goluri înscrise în trei etape. Nici Schalke nu este o trupă cu un joc închis, marchează (3-3 în precedentul joc acasă) dar şi încasează destul (0-4 la Wolfsburg), bifând în toate aceste prime trei runde numai meciuri cu minim trei goluri, iar acum îl aşteptăm pe al patrulea.

 

Lillestrom – Odd sub 2,5 (cotă 2)

Acest meci din prima ligă norvegiană parcă ar fi fost programat special pentru un astfel de pariu, pe un total de cel mult două goluri. La ce spune statistica, cota pare uriaşă. Gazdele n-au avut decât un singur meci din ultimele 11 în care să se dea mai mutl de două goluri! De partea cealaltă, oaspeţii au meciurile cu cea mai mică medie de goluri înscrise dintre toate echipele din campionat (2,33).

Citit 4181 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.