Pariurile zilei: Pregătim un weekend câştigător

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UCD - FC Dundalk peste 2,5 cotă 1,60

În campionatul irlandez, când joacă UCD n-are cum să nu iasă meci cu multe goluri. Trupa respectivă are o medie de 3,80 goluri marcate în meciurile sale, o singură dată din ultimele 11 partide înscriindu-se mai puţin de trei goluri. Nici adversarul nu stă rău la această rubrică a statisticii, cu o medie de 2,64 goluri pe meci. Dundalk e pe doi, cu şanse mari la titlu, iar gazdele pe locul 9, la două puncte de retrogradare, decalaj valoric şi totodată motivaţie în ambele tabere, argumente suplimentare pentru a ne aştepta laun meci cu minim trei goluri.

Lens - Troyes 1 cotă 1,90

Gazdele sunt în căutarea gloriei pierdute, demonstrând în primele patru etape că au forţa de a trage la promovare. Lens este lider în liga secundă (3 victorii şi un egal), iar adversara nu este de speriat, Troyes pierzându-şi în vară mulţi dintre jucătorii de bază din sezonul trecut.

TSV Munchen 1860 - Sandhausen 1 cotă 1,50

Gazdele n-au călcat strâmb în cele două meciuri de acasă de până acum, sunt pe locul trei cu şanse la promovare şi nu-s motive să nu mizăm pe un un nou succes pe teren propriu. Dimpotrivă, Sandhausen pare subţire rău, o codaşă fără victorie în primele cinci etape şi fără punct pe teren străin.

Citit 3260 ori Ultima modificare Joi, 29 August 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.