FCM Dunărea îşi întâlneşte fostul antrenor, miercuri, în „Cupa României”

FCM Dunărea îşi întâlneşte fostul antrenor, miercuri, în „Cupa României”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană de eşalon doi, FCM Dunărea, susţine miercuri, cel de-al doilea meci oficial din acest sezon. Tot în „Cupa României”, la fel ca şi primul cu Sporting Lieşti (1-0), în turul precedent. Gălăţenii se deplasează în oraşul lui Bacovia, pentru confruntarea cu o nou promovată în liga secundă – S.C. Bacău, echipă antrenată de Viorel Tănase (ajutat de Tudorel Pelin). Cu un sezon şi jumătate în urmă, „Tase” s-a aflat la cârma adversarei de mâine.

Dacă în ce priveşte debutul în campionatul Ligii a II-a pentru Dunărea este o necunoscută, miercuri vor juca cu certitudine. Şi vor trebui să facă un meci bun, care să le aducă mult dorita calificare în faza următoare. O cere blazonul de echipă divizionară în cel de-al doilea eşalon şi mult mai experimentată decât gruparea băcăuană. Cei de la SC Bacău au debutat în Liga a II-a cu o înfrângere la scor, pe teren propriu, 1-4 cu FC Clinceni. Cei de la Dunărea s-au comportat foarte bine în ultimul amical disputat, contra celor de la Oţelul, scor 1-1.

Meciul de la Bacău va fi arbitrat de Florin Miron (Bucureşti) – asistat de Florin Burlacu (Urziceni) şi Joszef Peter (Sf. Gheorghe). Observatori: Zoltan Tamaş (Odorhei) şi Dumitru Peter Dan (Focşani).

Citit 1492 ori Ultima modificare Marți, 10 Septembrie 2013 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.