Transferul lui Sevillano nu e perfectat

Transferul lui Sevillano nu e perfectat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mărturisire surprinzătoare făcută ieri de Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, transferul atacantului argentinian Diego Sevillano nu este perfectat nici la şase săptămâni de la sosirea acestuia în Galaţi.

Jucătorul nu are drept de joc pentru că nu i-a sosit cartea verde (certificatul de transfer internaţional) din Argentina. Conform lui Răducan, argentinienii au tras de timp şi au făcut operaţiunea în ultima zi de transferuri, pe 9 septembrie, dar managerul din Argentina al TMS, sistemul online de transfer internaţional, a făcut o greşeală. „Am făcut împreună o scrisoare la FIFA, am explicat că a fost doar o greşeală umană de operare şi sperăm să avem parte de înţelegere, iar acest transfer să se rezolve. E vorba de 2-3 zile, nu ar trebui să dureze mai mult”, a declarat Răducan.

În primele săptămâni de la sosirea lui Sevillano în Galaţi, cei de la Oţelul au spus că nu joacă doar pentru că este în urmă cu pregătirea fizică. Apoi, după ce antrenorul Ionuţ Badea a dezvăluit că sunt probleme cu documentele, conducătorii clubului au explicat că este vorba de obţinerea permisului de muncă, procedură îngreunată de situaţia juridică a societăţii, aflată în insolvenţă.

Conform afirmaţiilor făcute la sfârşitul lunii iulie de către Narcis Răducan, atacantul a fost adus împrumut pentru un an, cu opţiune de cumpărare, de la Godoy Cruz, echipă din prima ligă argentiană.

Citit 1359 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.