FCM Dunărea nu joacă nici în etapa a 2-a. Meciul cu Sportul nu a fost programat

FCM Dunărea nu joacă nici în etapa a 2-a. Meciul cu Sportul nu a fost programat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partida din cadrul etapei a 2-a din Liga II dintre Sportul Studenţesc şi FCM Dunărea, ce ar fi trebuit să aibă loc mâine, nu se va mai disputa. Clubul gălăţean a primit în această după-amiază un fax de la Federaţia Română de Fotbal prin care era anunţat oficial că meciul nu se va juca, clubul Sportul Studenţesc fiind sancţionat prin neprogramare pentru neplata unor datorii către Comisia Centrală de Arbitri şi nu numai.

"Am primit fax de la federaţie prin care ni s-a confirmat că meciul nu se joacă. Sportul a avut termen până azi la 12 să facă dovada plăţilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat. În ceea ce priveşte excluderea echipei din campionat, fiind vorba de a doua neprogramare, decizia o poate doar Comisia de Disciplină, cel mai probabil săptămâna viitoare"  a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului gălăţean.

Echipa Sportul Studenţesc nu a fost programată nici în prima etapă de campionat, cu Rapid Suceava, iar conform regulamentului, ajungând la a doua neprogramare, va fi exclusă din Liga a II-a.

Citit 857 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.