"Împreună putem câştiga şi acest meci". Oţelul - Astra, fotbal pentru cei loviţi de potop

"Împreună putem câştiga şi acest meci". Oţelul - Astra, fotbal pentru cei loviţi de potop
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gruparea roş-alb-albastră a anunţat că încasările de pe bilete vor fi donate celor afectaţi de inuntaţii. În plus, fanii pot face donaţii la stadion


Necazul celor care au avut de pătimit de pe urma indundaţiilor i-a mobilizat pe fanii Oţelului, împreună cu conducătorii clubului, pentru a da o mână de ajutor sinistraţilor. Astfel, meciul Oţelului de duminică, ora 19.00, de pe teren propriu cu Astra, a devenit un prilej optim de a face o donaţie către cei loviţi de soartă, încasările de pe urma biletelor vândute urmând să fie donate către sinistraţi. De asemenea, la stadionul „Oţelul” funcţionează un centru de colectare la care se pot face donaţii băneşti sau constând în produse de care semenii din centrul judeţului au nevoie urgentă (alimente, apă, pături etc).

Astfel, managerul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a făcut apel către suporteri să vină la stadion. „Sperăm să avem tribunele pline la meciul cu Astra. În primul rând e important pentru a strânge cât mai mult din încasări şi să ajutăm astfel familiile afectate. De asemenea, ar fi un beneficiu pentru echipă să avem stadionul plin”, a spus Răducan.

Tarifele biletelor la meciul cu Astra sunt următoarele: 150 de lei la Tibuna Zero, între 5 şi 20 de lei la Tribunele I şi a II-a, 2 lei la Peluze.

"Astra nu e favorită"

Oţelul întâlneşte duminică echipa de pe locul doi, Astra, dar atât antrenorul Ionuţ Badea, cât şi Gabriel Paraschiv, au spus că gălăţenii vor trata meciul la victorie.

„Astra nu e favorită, noi jucăm acasă. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună a campionatului, dar pe care vrem să-l câştigăm. Mi-aş dori să tranşăm meciul cât mai repede, dar nu e rău nici dacă obţinem victoria în ultimul minut, cum s-a întâmplat la ultimul joc cu Astra”, a spus Paraschiv.

Antrenorul Oţelului, Ionuţ Badea, consideră că trebuie valorificat atuul terenului propriu.

„Astra e una dintre echipele de top ale campionatului, şi-a demonstrat valoarea şi în partidele din Europa League. E important să câştigăm pentru că jucăm acasă”, a spus Badea.

Brazilianul Henrique are drept de joc

La conferinţa de presă dinaintea partidei cu Astra, a fost prezentat oficial şi ultimul sosit în tabăra roş-alb-albastră, atacantul Henrique, venit liber de contract. Managerul general Narcis Răducan a spus că brazilianul corespunde cerinţelor antrenorului.

„Aveam nevoie de un atacant, de o uşoară infuzie în lot. Ne-am orientat către Henrique, a evoluat în prima ligă din Brazilia, e jucător cu calităţi, profilul de care aveam nevoie. Corespunde cerinţelor antrenorului, depinde acum şi dacă va reuşi să se adapteze. Are drept de joc, dar e abia la început cu pregătirea şi va mai dura puţin până va juca într-un meci oficial”, a spus Răducan.

Citit 1457 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.