Înfrângere la scor, la Buzău, pentru fotbalistele de la Oţelul Galaţi

Înfrângere la scor, la Buzău, pentru fotbalistele de la Oţelul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La meciul de la Buzău, dintre echipa locală Viitorul şi Oţelul Galaţi, oaspetele nu au avut nici un dram de şansă. Arbitrii localnici - care au avut o singură direcţie, primele trei goluri ale buzoiencelor fiind din penalti - la care s-a adăugat un adversar mai experimentat, căruia a fost greu să i se facă faţă, au dus la un scor prea drastic pe tabelă. La toate acestea s-a adăugat şi o accidentare nedorită în tabăra gălăţeană. Până la urmă, victoria gazdelor este firească, însă ea a fost obţinută la un scor mult prea mare faţă de aspectul general al jocului. Oţelul a avut 2-1 pe tabelă (după 1-0 al gazdelor), şi i-a mai fost anulat un gol. La pauză a fost 4-2, iar în mitanul al doilea majoritatea golurilor au „curs” în dreptul grupării locale. La fluierul final, tabela a arătat 11-3. Reuşitele formaţiei gălăţene i-au aparţinut celei mai bune jucătoare din tabăra roş-alb-albastră, Loredana Nica.

Ion Morohai a trimis în teren următorul „unsprezece”: Ramona Baciu - Alina Mirică, Nicoleta Chirilă, Viorica Vasile, Elena Ivan - Irina Ivan, Aurelia Harabagiu, Daniela Radu, Carmen Ciobanu - Giorgiana Stratu, Loredana Claudia Nica. Pe parcursul meciului au fost efectuate patru schimbări: Alexandra Ivan, Alexandra Dănilă, Elena Dragomir şi Cristina Cioroi.

Următorul meci este programat peste două săptămâni, pe 29 septembrie, pe teren propriu, în compania echipei CSS Târgovişte.

Citit 1547 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2013 15:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.