Alt meci, acelaşi film: Oţelul, probleme în reprizele secunde din deplasare

Alt meci, acelaşi film: Oţelul, probleme în reprizele secunde din deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Echipa gălăţeană a bifat la Chiajna al treilea joc la rând pe teren străin în care a scăzut ca prestaţie în ultima parte a partidei


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul de luni seară de la Chiajna, în compania celor de la Chiajna, după ce a condus cu 1-0. Astfel, s-a ajuns la al treilea meci consecutiv în care formaţia gălăţeană conduce ostilităţile în joc, dar cedează în ultima parte a disputei. La Tg. Jiu, cu Pandurii, Oţelul a condus cu 1-0, după o primă repriză pe care a dominat-o, dar a primit două goluri după pauză (ultimul în prelunguri) şi a pierdut cu 1-2. Oarecum la fel au stat lucrurile şi la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, când echipa gălăţeană a fost superioară în prima parte, dar a cedat iniţiativa după pauză şi a pierdut cu 0-2.

Acum, la Chiajna, din nou Oţelul a avut iniţiativa, a marcat repede după pauză (Astafei, min. 48) şi apoi au fost minute bune de dominare netă, dar fără concretizare pe tabelă. A urmat un final de meci din acelaşi film cu al precedentelor două deplasări, în care adversarul revine, marchează şi are alte câteva mari ocazii de gol, astfel pierzându-se două puncte importante.

Narcis Răducan, directorul general al clubului gălăţean, nu şi-a ascuns nemulţumirea, spunând că îl îngrijorează prestaţia echipei. “Adevărul este că am jucat prost. Am condus cu 1-0, dar jocul este departe de ceea ce îmi doream. Am înţeles că a fost un accident cu Astra, dar şi azi s-a repetat jocul încâlcit, fără motivaţie. Nu e timp de lamentări, indiferent de rezultat, dar ne îngrijorează ceea ce am făcut în seara asta. Sper să îşi ia revanşa joi, în Cupă, şi să facem un rezultat bun duminică, împotriva lui Dinamo. Am încredere în băieţi, sunt doar nemulţumit pentru partida de azi. Au posibilitatea peste câteva zile să demonstreze că nu ăsta este jocul pe care ni-l dorim”, a declarat Răducan.

În schimb, deşi s-a obţinut doar un rezultat de egalitate în compania unui adversar modest, antrenorul Ionuţ Badea a surprins, declarându-se mulţumit. „Aceasta este abordarea corecta pe care echipa trebuie să o aibă la fiecare meci. Dacă vom continua aşa sunt convins că lucrurile vor sta în regulă la Oţelul”, a spus Badea.

În acest campionat, Oţelul a câştigat un singur meci în deplasare, cel din prima etapă, pe terenul ultimei clasate, Corona Braşov (scor 1-0).

Joi, începând de la ora 16.00, Oţelul va întâlni din nou pe Concordia Chiajna, de data aceasta în Cupa României şi pe teren propriu.

Citit 1129 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.