Oţelul, din nou cu Chiajna / Spălaţi-vă păcatele în Cupă!

Oţelul, din nou cu Chiajna / Spălaţi-vă păcatele în Cupă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul va juca împotriva Concordiei la trei zile de la jocul de campionat şi are nevoie de o calificare pentru apropierea fanilor


A trecut mai bine de o lună de când Oţelul a câştigat ultimul joc, 1-0 cu FC Braşov, pe 16 august, iar nemulţumirea suporterilor a crescut de la o zi la alta. După egalul din campionat de luni seară de la Chiajna, scor 1-1, chiar dacă echipa n-a pierdut, totuşi rezultatul a fost considerat nesatisfăcător având în vedere valoarea scăzută a oponentului. Astăzi, de la ora 16.00, Oţelul va juca din nou contra celor de la Concordia Chiajna, de această dată pe teren propriu, în faza şaisprezecimilor din Cupa României.

În tabăra roş-alb-albastră se ia în calcul doar calificarea în meciul de Cupă cu Chiajna, fiind o competiţie pe care gălăţenii nu vor deloc s-o neglijeze, aşa cum a spus şi directorul sportiv, Alejandro Viglianti.

„E bine că jucăm acasă, chiar dacă avem adversar din prima ligă. Cu siguranţă că am fi preferat să jucăm cu o echipă din ligă inferioară, dar măcar evităm o deplasare şi jucăm pe teren propriu. Normal că vrem să trecem mai departe în Cupă, vom trata competiţia foarte serios”, a spus Viglianti.

În sezonul precedent Oţelul s-a oprit în semifinale, fiind eliminată de câştigătoarea trofeului, Petrolul Ploieşti, după 0-3 la Galaţi şi 2-1 în retur.

Abonamentele sunt valabile

Partida Oţelul – Concordia nu va fi televizată, iar conducerea clubului a anunţat că sunt valabile abonamentele procurate de suporteri pentru turul de campionat. În plus, femeile şi copiii (10 ani, vârsta maximă) beneficiază de gratuitate la tribuna a II-a, acelaşi beneficiu fiind şi pentru persoanele cu dizabilităţi, dar la Tribuna I. Tarifele biletelor pentru meciul din Cupa României nu diferă faţă de cele obişnuite din campionat. Astfel, preţurile sunt următoarele: 100 de lei la Tribuna Zero, 15 lei la Tribuna I sector A,B,C, 5 lei la Tribuna I sector D, 5 lei la Tribuna a II-a sector A, 10 lei la Tribuna a II-a sector B şi C, 5 lei la Peluza a II-a (cea de la tabelă) şi 2 lei la Peluza I (la galerie). Biletele sunt puse în vânzare la centrele de comercializare din jurul stadionului, astăzi, între orele 10.00 şi 16.00.

Citit 1682 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.