Pariurile zilei: Ne merge bine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

PSG – Benfica 1 (cotă 1,85)

 

Ne-a mers bine şi luni seară, când toate cele trei ponturi oferite au fost validate corect. Acum urmărim câştigul de pe urma jocurilor din Liga Campionilor. Mai întâi, la PSG – Benfica, gazdele au un lot superior, dar şi o formă mai bună. În plus, un succes al francezilor în acest joc le-ar uşura cu mult misiunea de a încheia grupa de calificare pe primul loc, ceea ce înseamnă de altfel şi obiectivul stabilit.

 

Sahtior – Manchester Utd X2 (cotă 1,55)

 

S-a întors fotbalul pe dos de a ajuns Manchester Utd să aibă cotă 3,00 la victorie în deplasare cu o echipă din Ucraina, fie ea şi Şahtior Doneţk. Ideea e că Şahtiorul are mari probleme după ce a vândut cei mai buni jucători în ultimul an şi a înregistrat destule sincope şi în campionat. Nici Manchester Utd nu merge prea bine, dar faptul că au fost menajaţi cei mai importanţi jucători la jocul de campionat, ne face să credem că englezii mizează pe un rezultat bun la Doneţk. Nu ne aruncăm prea tare pe un succes al oaspeţilor, dar putem să jucăm un X2 la o cotă generoasă, 1,55.

 

ŢSKA Moscova – Viktoria Plzen pauză X2 (cotă 1,75)

 

De patru meciuri n-a mai înscris ŢSKA Moscova nici măcar un gol, plus că resimte din plin lipsa unor jucători importanţi din echipă. Viktoria Plzen e o echipă destul de bună pentru a rezista fără să fie condusă la pauză, lucru pe care şi mizăm. Plzen a evoluat mult în ultima perioadă, e deja la a doua prezenţă în grupele Ligii Campionilor în trei ani şi are la activ şi un parcurs bun în Europa League.

Citit 2959 ori Ultima modificare Marți, 01 Octombrie 2013 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.