Pariurile zilei: Nouă din zece au fost corecte!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece ponturi la cote de minimum 1,55 au fost propuse la rubrica de pariuri pentru weekend, iar nouă dintre acestea s-au dovedit a fi corecte. Un procentaj foarte bun, mai ales că au fost alese meciuri la cote foarte bune de pariat. Sperăm să ne păstrăm ritmul, ba chiar să-l îmbunătăţim spre maximum, pentru meciurile de astăzi.

 

FC Basel – Schalke 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,69)

 

Elveţienii au reuşit să producă cea mai mare surpriză în prima etapă din faza grupelor după o victorie pe terenul celor de la Chelsea, dar o minune nu poate ţine prea mult. Schalke are calitate individuală cu carul, având în componenţa lotului foarte mulţi jucători valoroşi care pot face diferenţa. În plus, pentru nemţi e o miză foarte mare să treacă de grupe, iar pentru asta au nevoie de un succes în Elveţia pentru că urmează o „dublă” infernală cu Chelsea.

 

Steaua – Chelsea 2 (cotă 1,80)

 

Acum rămâne de văzut cât de tare e Mourinho. Tehnicianul portughez a anunţat răspicat că cele trei puncte cu Steaua sunt esenţiale pentru londonezi după eşecul neaşteptat de pe teren propriu cu FC Basel. Diferenţa de valoare dintre Chelsea şi Steaua e clară, iar când englezii fac dintr-un asemenea joc un real obiectiv, atunci nu trebuie să mai fie loc şi de surprize.

Citit 3519 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2013 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.