Pariurile zilei: Din ce în ce mai bine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anji – Tottenham 2 (cotă 1,50)

 

Ne-a mers din ce în ce mai bine în ultimele zile. Cu nouă ponturi bifate corect din totalul de zece în weekend, plus cele cinci de luni şi marţi, putem spune că suntem pe drumul cel bun. Pentru astăzi, la Europa League, am ales pentru început un succes al uneia dintre principalele favorite la câştigarea trofeului, Tottenham. Englezii joacă la Anji, o formaţie destrămată complet vara asta după ce patronul a intrat în criză financiară, având acum în lot toţi refuzaţii din prima ligă a Rusiei. 

 

Genk – FC Thun 1 (cotă 1,80)

 

Belgienii de la Genk vin după un succes neaşteptat obţinut la Kiev, iar o victorie pe teren propriu cu FC Thun, ceea ce le e la îndemână, i-ar propulsa în principala favorită la câştigarea grupei. Genk joacă bine acasă, în timp ce FC  Thun are un bilanţ slab în deplasări. Cota e generoasă şi merită să fie încercată.

 

Tromso – Sheriff sub 2,5 goluri (cotă 1,85)

 

Tromso traversează o formă groaznică şi riscă să retrogradeze în liga secundă în Norvegia, dar are şanse să meargă mai departe în Europa League, în timp ce Sheriff a făcut doar un 0-0 acasă cu Anji şi merge să nu primească gol în deplasare. Un duel echilibrat în care ambele echipe vor fi mai preocupate să nu încaseze ne duce cu gândul la un pariu cu sub 2,5 goluri, la o cotă chiar bună:1,85.

Citit 2905 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2013 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.