Oţelul joacă la CFR Cluj / Sevillano şi Cooper sunt în lot
Foto: Diego Sevillano

Oţelul joacă la CFR Cluj / Sevillano şi Cooper sunt în lot
Diego Sevillano
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În etapa a zecea din Liga I, echipa gălăţeană Oţelul va evolua în această seară, în deplasare, împotriva formaţiei CFR Cluj, antrenată de fostul antrenor al gălăţenilor, Petre Grigoraş.

Plecat în vară de la Galaţi, Grigoraş spune că nu are un atu prin faptul că ştie bine jucătorii Oţelului: „Am mai jucat împotriva Oţelului, când ştiam până şi ce număr are la încălţăminte fiecare jucător, şi am luat o căruţă de goluri”.

De altfel, în echipa gălăţeană este foarte posibil să apară şi jucători pe care Grigoraş nu-i ştie mai deloc, antrenorul Ionuţ Badea confirmând că recentele achiziţii, argentianianul Diego Sevillano şi panamezul Armando Cooper, fac parte din lotul de jucători deplasat la Cluj Napoca pentru acest meci.

„Sevillano este bine pregătit fizic, rămâne de văzut când va avea oportunitatea de a intra pe teren. De Cooper, ştiu că e un fotbalist valoros, acum e o situaţie de adaptare în cazul său. Sevillano şi Cooper fac parte din lotul pe care îl vom deplasa la Cluj, dar nu ştiu încă dacă îi voi şi folosi la joc. Prefer să nu mă mai gândesc la ce a fost cu Dinamo, ci la ceea ce putem face noi la Cluj. E evidentă calitatea individuală a adversarilor, dar asta nu înseamnă că mergem să ne predăm”, a declarat Ionuţ Badea.

Pe lângă accidentaţii Silviu Ilie, Zaharia şi Murgoci, Oţelul nu va putea conta nici pe Brăneţ şi Astafei, primul suspendat după eliminarea din jocul cu Dinamo, iar celălalt pentru cumul de cartonaşe galbene.

Partida CFR - Oţelul din această seară va începe la ora 20.30 şi va fi televizată în direct de Digisport 1.

Citit 920 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 09:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.