Galaţi, locul celei mai tari gale SuperKombat din 2013 / Fonduri pentru sinistraţi la finala K1
Foto: Marius Stan, la conferinţa de presă în care s-a făcut anunţul galei

Galaţi, locul celei mai tari gale SuperKombat din 2013 / Fonduri pentru sinistraţi la finala K1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gala Superkombat World Grand Prix 2013 Final, care va avea loc pe 21 decembrie la Galaţi, va avea şi o latură caritabilă, organizatorii anunţând joi, într-o conferinţă de presă că se vor strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor

"Sunt mulţi oameni amărâţi, necăjiţi, care au suferit de pe urma inundaţiilor. Pe lângă apele care au nenorocit sute sau poate mii de locuinţe au venit şi cutremurele care crează panică şi probleme oamenilor din zonă. Un astfel de gest trebuie apreciat. Sper ca teledonul care va funcţiona în timpul galei de la Galaţi să strângă cât mai mulţi bani pentru că Guvernului îi e dificil să strângă banii necesari pentru ajutorarea oamenilor de acolo. Sper ca din acei bani să aducem puţină fericire oamenilor din zonă", a declarat primarul oraşului Galaţi, Marius Stan.

De asemenea, primarul Marius Stan s-a declarat încântat de gala pe care Galaţiul o va organiza, finala de circuit K1, pe 21 decembrie.

“Am organizat anul acesta două evenimente premium în box, iar acum ne bucurăm că putem aduce la Galaţi cea mai mare gală din Europa pe reguli de K-1, va fi unul dintre cele mai grandioase show-uri de arte marţiale care au avut loc anul acesta. Ne încântă, mai ales că venim cu un brand românesc şi ne vom promova ţara cu această ocazie, dar vom încerca să aducem şi alinare în rândul oamenilor care s-au confruntat cu probleme în toată această perioadă”, a spus Stan.

Promotorul Superkombat, Eduard Irimia, a spus că încă de sâmbătă vor începe să se strângă fonduri pentru sinistraţii din judeţul Galaţi.

“Pentru că suntem o promoţie 100% românească, iar finala va avea loc la Galaţi, alături de autorităţile locale am decis să venim în sprijinul românilor greu-încercaţi în această perioadă. Vom anunţa campania sâmbătă cu ocazia galei de la Giurgiu, dar o vom lansa oficial pe 3 noiembrie, atunci când avem Festivalul Oriental din Italia, dar şi gala Superkombat New Heroes “Asia versus Restul Lumii”.  Ne bucurăm că alături de noi a venit şi preşedintele federaţiei mondiale WKA, domnul Michele Panfietti”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Citit 2078 ori Ultima modificare Joi, 10 Octombrie 2013 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.