Primarul Marius Stan: „Oraşul nu are cum să preia Oţelul, dar alţii pot”

Primarul Marius Stan: „Oraşul nu are cum să preia Oţelul, dar alţii pot”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Municipiului Galaţi, Marius Stan, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Bucureşti, că gruparea pe care a condus-o pentru mai mulţi ani, Oţelul Galaţi, putea să "trăiască doi ani fără niciun fel de problemă", cu banii pe care îi avea în conturi atunci când acţionar a devenit omul de afaceri Dan Adamescu.

"Eu la Oţelul Galaţi am fost doar un simplu angajat, care şi-a depăşit atribuţiile de mai multe ori spre binele echipei. Acum altcineva este patron, dar din păcate sunt perceput ca acel om care l-a adus pe Adamescu. Dar nu am adus eu pe nimeni, că nu aveam nicio putere să aduc. Aşa a fost să fie din păcate. Este inadmisibil ca un un club ca Oţelul să se afle în insolvenţă. Cu banii care erau în cont atunci când am predat clubul trebuiau să trăiască doi ani fără niciun fel de problemă. Faptul că sunt în insolvenţă şi aproape de faliment nu mă bucură, mă întristează ar trebui să-i îngrijoreze pe cei care se ocupă de echipă", a declarat Stan, citat de Mediafax.

Fostul director general al clubului gălăţean nu este foarte optimist în ceea ce priveşte viitorul echipei, afârmând din nou că salvarea poate veni din partea altor investitori care să preia clubul, condiţia minimă fiind ca cei de acum să renunţe: "Oraşului nu are cum să-i revină echipa pentru că nu permite legea, dar să ajungă în mâinile unora care le pasă se poate. Cu o singură condiţie, cei care sunt acum să renunţe. Acum, senzaţia care o dă echipa este că e una formată din jucători care vin la serviciu şi atât. Ultimul rezultat, 2-7 cu CFR Cluj, sună ca dracu. Am avut şi eu un 0-7 cu Rapid şi ne venea să intrăm sub pământ. Trebuie să demonstreze că a fost un accident. Mi-e greu să spun unde văd Oţelul în următorii ani, dar oricum, nu sunt optimist deloc".

Citit 3122 ori Ultima modificare Joi, 10 Octombrie 2013 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.