Sancţiuni după umilinţa de la Cluj: Salarii tăiate pentru antrenorii şi jucătorii Oţelului

Sancţiuni după umilinţa de la Cluj: Salarii tăiate pentru antrenorii şi jucătorii Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Înfrângerea cu cele mai multe goluri încasate în deplasare din istoria echipei este plătită cu un sfert din lefurile aferente lunii octombrie


Evoluţia jenantă şi scorul ruşinos din partida de luni seară de la Cluj, în care au fost învinşi cu 7-2 de către CFR, le-a adus sancţiuni atât jucătorilor cât şi staff-ului tehnic, care le-au fost comunicate ieri dimineaţă, la primul antrenament de după meciul de tristă amintire. „Jucătorii şi antrenorii au fost sancţionaţi cu 25 la sută din salariile pentru luna octombrie”, a comunicat Narcis Răducan, managferul general al clubului. În cazul mijlocaşului Gabriel Giurgiu, eliminat în partida respectivă, paguba financiară va fi mai mare cu 1.000 de euro faţă de a celorlalţi jucători, această sumă reprezentând cuantumul amenzii pentru intrarea în grupul jucătorilor cu experienţă „înroşiţi” în ultimele partide. Reamitim că o amendă similară a fost aplicată şi în cazurile lui Costin, Paraschiv şi Brăneţ, pentru cartonaşele roşii încasate în jocurile cu Astra, respectiv Dinamo.

Costin, din nou căpitan

Totodată, Giurgiu şi secundantul său în ceea ce priveşte statul de căpitan de echipă, Cristian Sârghi, nu vor mai purta banderola la următoarele meciuri. Sergiu Costin redevine căpitanul echipei, Iorga şi apoi Paraschiv fiindu-i desemnaţi ca „adjuncţi” de către conducerea clubului.

De asemenea, jucătorilor li s-a transmis că nu mai au program liber complet, urmând să fie amendaţi dacă nu sunt găsiţi la domiciliu în fiecare seară, după ora 23.00, iar pentru pregătirea meciurilor se va intra în cantonament cu două nopţi înaintea acestuia, faţă de una singură cât se practica până acum.

Antrenorul principal Ionuţ Badea şi secunzii săi au fost reconfirmaţi în funcţie, având ca obiectiv rezultate favorabile care să scoată rapid echipa din zona inferioară a clasamentului.

Echipa gălăţeană se află într-o situaţie critică, având doar zece puncte după tot atâtea etape. Deşi se află pe locul 14, primul deasupra liniei de retrogradare, Oţelul se poate considera chiar pe o poziţie retrogradabilă, având în vedere faptul că Viitorul şi FC Vaslui au câte un meci mai puţin. Mmai mult, echipa lui Porumboiu se află pe loc de retrogradare pentru că a fost penalizată cu opt puncte, sancţiune ce poate fi ridicată până la finalul campionatului, în cazul în care vasluienii vor avea câştig de cauză.

Citit 1365 ori Ultima modificare Joi, 10 Octombrie 2013 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.