Pariurile zilei: Încredere mare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vlasim – Hradec Kralove 2 (cotă 1,70)

Nu e cel mai grozav weekend de pariat, având în vedere meciurile disponibile, dar totuşi am găsit câteva partide în care avem încredere că-s aducătoarea de profit. Mai întâi, mizăm pe un meci din Cehia, liga secundă, acolo unde liderul Hradec Kralove, care a învins fără probleme tot ce i-a ieşit în cale în ultima vreme, va juca pe terenul unei echipe aflate în suferinţă, Vlasim, cu patru înfrângeri în ultimele patru jocuri. Vlasim a pierdut la scor împotriva unor echipe din partea a doua a clasamentului, astfel că şansele gazdelor să reziste în faţa liderului (aflat într-o formă de senzaţie) sunt reduse.

 

Coventry – Sheffield Utd 1 (cotă 1,90)

Am găsit o portiţă de a păcăli sistemul de cotare al pariurilor prin meciul dintre Coventry şi Sheffield Utd (liga a treia engleză). Gazdele au fost penalizate cu zece puncte înaintea startului de sezon şi tocmai de aceea figurează doar cu şapte puncte în clasament. Fără penalizare ar fi fost pe locul şapte, la limita locurilor de play-off, faţă de locul 18 ocupat momentan, şi ar fi avut o cotă mult mai mică. Adversarul celor de la Coventry este Sheffield Utd (locul 22), care a pierdut toate meciurile disputate în deplasare până acum.

 

AFC Wimbledon – Accrington 1 (cotă 1,60)

Cu toate că AFC Wimbledon (liga a patra din Anglia) a pierdut surprinzător etapa trecută pe teren propriu cu Northampton, o echipă aflată în zona retrogradării, de această dată gazdele trebuie să fie mai precaute când primesc vizita codaşei Accrington, cu doar două puncte obţinute în zece partide. Dacă ţinem cont de faptul că pe lângă pasul greşit de etapa trecută Wimbledon are numai victorii acasă, iar unele dintre ele împotriva unor echipe fruntaşe, atunci ne creşte şi mai tare încrederea în pariul nostru.

Citit 2933 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2013 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.