Pariurile zilei: Victorii la tineret

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Slovacia U21 – Luxemburg U21 H1 (cotă 1,55)

De această dată avem pariuri doar cu echipele naţionale de tineret. În primul rând, Slovacia are nevoie de cele trei puncte cu Luxemburg după eşecul din Scoţia, astfel că victoria  e unica variantă. Şi cum gazdele au mare nevoie de un succes, mizăm că va fi şi unul concludent, la cel puţin două goluri. De altfel, în meciul tur, Slovacia a câştigat în deplasare cu Luxemburg, scor 7-1, astfel că pariem relaxaţi la acest joc.

 

Spania U21 – Ungaria U21 H1 (cotă 1,65)

Deja ştie toată lumea forţa de joc a Spaniei, indiferent de nivelul de vârstă. După ce a demolat tot în cale până acum în grupa de calificare, spaniolii vor da piept şi cu reprezentativa similară a Ungariei, cea care a pierdut ultimul joc, pe teren propri în faţa Austriei, echipă pe care Spania a învins-o categoric în deplasare, 6-2. E clar că victoria Spaniei nu poate fi pusă la îndoială, astfel că mizăm pe un succes la cel puţin două goluri.

 

Georgia U21 – Scoţia U21 X2 (cotă 1,53)

Victoria Scoţiei în faţa Slovaciei i-a pus pe britanici într-o postură favorabilă în lupta pentru calificare. Astfel, Scoţia are nevoie de puncte din deplasarea cu Georgia, care în ultima etapă şi-a furat-o tare urât, 0-6 acasă cu Olanda. Singura victorie a Georgiei de până acum a fost cu Luxemburg, aşa că mizăm pe faptul că Scoţia nu va pierde acest meci.

Citit 2332 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2013 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.