Pariurile zilei: Meciuri din preliminarii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Olanda – Ungaria peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

Ne axăm doar pe partidele din preliminariile Campionatului Mondial. Începem cu un meci de interes pentru români, tricolorii având nevoie ca Ungaria să nu câştige în Olanda. Totuşi, lăsăm la o parte sentimentele şi jucăm după statistică. Atât Ungaria, cât şi Olanda, au patru din ultimele cinci partide cu cel puţin trei goluri înscrise în meci. Per total, cele două echipe au şase din opt partide cu peste 2,5 goluri, iar în ultimul duel direct s-a lăsat cu cinci goluri, Olanda câştigând cu 4-1. Ungaria e obligată să bată, astfel că va trebuie să joace ofensiv, aspect favorabil unui meci cu multe goluri. De asemenea, Olanda a marcat de fiecare dată până acum în aceste preliminarii, câte cel puţin două goluri pe meci.

 

Grecia – Slovacia sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Dacă mai devreme ne-am orientat către două echipe care fac meciuri cu multe goluri, de această dată ne-am oprit la un meci între două formaţii aflate la polul opus. Grecia şi Slovacia au avut patru din ultimele cinci jocuri cu cel mult două goluri marcate. Ambele au depăşit două goluri în meci doar când au jucat cu Bosnia, echipă pusă pe treabă, cu goluri multe. Din totalul de opt jocuri, Slovacia şi Grecia au şase partide cu cel mult două goluri înscrise în meci, iar la ultimul duel direct, Grecia a câştigat cu 1-0.

 

Estonia – Turcia 2 (cotă 1,45)

Dacă până acum ne-am bazat mai mult pe statistică în numărul de goluri pe meci, de această dată alegem miza. Cu toate că pentru naţionala României orice punct scos de Estonia ar însemna un pas mare către locul de baraj, totuşi nu putem ignora evidenţa. Aşa că mizăm pe un succes al Turciei în Estonia, oaspeţii fiind foarte concentraţi la joc, având şanse mari să prindă un loc de baraj dacă nu vor mai călca strâmb până la final.

Citit 2261 ori Ultima modificare Joi, 10 Octombrie 2013 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.