Pariurile zilei: Antrenament pentru weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Brazilia U17 – Slovacia U17 1 şi peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

A început Campionatul Mondial U17, cu care ne facem antrenamentul pentru weekend. Pentru prima etapă luăm în calcul duelul dintre Brazilia şi Slovacia. Naţionala Braziliei e una dintre principalele favorite la câştigarea turneului, dar nu putem miza doar pe un succes al sud-americanilor pentru că e cotă mică, aşa că punem cu tupeu şi că vor fi cel puţin trei goluri marcate în meci. De obicei, la jocurile între echipele de U17 se înscriu foarte multe goluri.

 

Macclesfield – Southport 1 (cotă 1,90)

 

Deşi distanţa din clasament dintre cele două echipe (liga a cincea engleză) nu e prea mare, totuşi, gazdele traversează o formă mult mai bună, având patru victorii în ultimele cinci etape. De partea cealaltă, Southport a pierdut trei din ultimele cinci jocuri, aşa că dacă se respectă forma din ultima vreme, gazdele n-ar trebui să întâmpine probleme.

 

Vitoria – Botafogo interval 2-4 goluri (cotă 1,53)

 

Duelul dintre Vitoria şi Botafogo e important pentru ambele echipe în economia clasamentului. Cele două echipe vizează locurile fruntaşe, aşa că ar fi bine să dea drumul la înscris goluri. În mod normal am fi pariat peste 2,5 goluri la acest joc, dar ne luăm o mică marjă de eroare în cazul în care se înscriu doar două goluri, cu riscul de a ne tăia din intervalul maxim.

Citit 2136 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2013 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.