Pariurile zilei: Pont de luat în calcul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gremio – Corinthians sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

În prima ligă din Brazilia am găsit o cotă de 1,65 pusă pe tavă pentru a ne multiplica banii. Se întâlnesc Gremio şi Corinhtians, echipele cu cele mai mici medii de goluri şi cu cele mai multe partide încheiate cu cel mult două goluri înscrise în meci. Gremio are 21 din 28 de meciuri cu mai puţin de trei goluri în meci, iar Corinthians are 25 din 28 ! Cele două au depăşit pragul de două goluri doar atunci când au întâlnit formaţiile cu cele mai mari medii de goluri, Criciuma şi Portuguesa. Un asemenea pont nu trebuie evitat !

 

Limerick – Shelbourne 1 (cotă 2,05)

 

Că tot veni vorba de cote bune, ne-a mai ieşit încă una în cale, la duelul dintre Limerick şi Shelbourne din prima ligă irlandeză. Gazdele, pe locul 7, întâlnesc ultima clasată, Shelbourne, care a strâns un singur punct în ultimele cinci partide, interval în care a şi încasat nu mai puţin de 15 goluri, ceea ce înseamnă o medie de trei goluri pe meci. Limerick se află într-o formă bună, câştigând trei din ultimele cinci jocuri disputate.

 

Gosport – Sutton 2 (cotă 1,70)

 

Cu ceva mai puţin entuziasm luăm în calcul şi un meci din liga a cincea engleză. Statistic, lucrurile n-arată rău, dar s-a demonstrat şi în weekendul trecut că ligile inferioare sunt imprevizibile. Astfel, Sutton, de pe locul trei, singura echipă neînvinsă din serie în ultimele cinci runde, va juca în deplasare cu penultima clasată, Gosport, cu doar cinci puncte strânse în nouă etape.

Citit 3287 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2013 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.