Criză de rezultate la Dunărea: Patru etape, ultimul răgaz pentru antrenorul Ion Balaur
Foto: FOTO: Bogdan Codrescu

Criză de rezultate la Dunărea: Patru etape, ultimul răgaz pentru antrenorul Ion Balaur
Antrenorul Ion Balaur are nevoie de rezultate favorabile pentru a-şi păstra locul pe banca tehnică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi la FCM Dunărea s-a stabilit ca obiectiv accederea în play-off (clasarea în primele şase echipe), ţelul echipei gălăţene din eşalonul secund e departe de a fi realizat. Distanţa faţă de locul şase, ultimul care duce în play-off şi ocupat de Gloria Buzău, este de opt puncte.

Ieri a avut loc o şedinţă a celor din conducerea FCM Dunărea, pentru analizarea situaţiei critice în care se află echipa în clasament, unde ocupă ultimul loc, iar decizia a fost de a se mai acorda o ultimă şansă colectivului tehnic condus de antrenorul Ion Balaur. „Până la sfârşitul turului mai sunt patru etape, dacă echipa nu are revirimentul dorit în aceste meciuri, cu părere de rău, vom fi nevoiţi să schimbăm conducerea tehnică”, s-a spus într-un comunicat al conducerii clubului.

FCM Dunărea, cu două puncte în clasament, n-a reuşit să câştige niciun meci din şapte partide disputate, fără să fi întâlnit până acum niciuna dintre principalele trei favorite la promovare, CSMS Iaşi, Rapid şi Clinceni. La finalul sezonului regulat se va juca în sistem play-off (primele şase clasate) şi play-out (ultimele şase clasate).

Următorul meci al gălăţenilor este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu FC Clinceni, echipa de pe locul trei.

 

Citit 1314 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.