Miercuri, primul cuplaj baschetbalistic în Sala Sporturilor

Miercuri, primul cuplaj baschetbalistic în Sala Sporturilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această după-amiază sunt programate primele meciuri în cuplaj după redeschiderea Sălii Sporturilor, ambele de baschet. Primul joc, care va începe la ora 15,30, este derbiul gălăţean din liga secundă masculină, dintre CSU şi Phoenix – LPS, prima echipă fiind cotată favorită, fiindcă are un lot mult mai experimentat.

Apoi, cu începere de la ora 18,00, va avea loc un meci foarte atractiv, cel din Liga Naţională feminină dintre Phoenix Galaţi şi BC Sepsi Sf. Gheorghe. Teoretic, formaţia oaspete este favorită, dar evoluţiile în creştere de la meci la meci ale echipei gălăţene lasă loc la speranţe într-o nouă victorie a fetelor de la Phoenix.

BC Sepsi este pe locul trei în clasament, cu două victorii şi un eşec până acum, singura înfrângere fiind suferită pe terenul liderului, CSBT Alexandria. De partea cealaltă, Phoenix, echipă nou promovată în primul eşalon, a pierdut jocul de debut pe teren propriu, cu Rapid, l-a câştigat pe al doilea, cu Universitatea CSM Oradea, iar la sfârşitul săptămânii trecute a cedat la mare luptă în deplasarea de la Olimpia Braşov, după o evoluţie foarte bună.

Citit 840 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Octombrie 2013 10:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.