Pariurile zilei: Coapte pe-ndelete

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul - Corona Braşov 1 (cotă 1,55)

Este în primul rând o alegere bazată pe potenţialul foarte modest al echipei braşovene, aspect evident în campionat încă din prima etapă, când Oţelul câştiga pe terenul celor de la Corona. În plus, Cupa României reprezintă o competiţie tratată cu seriozitate şi ambiţii declarate de echipa gălăţeană. Plecarea antrenorului Ionuţ Badea ar putea fi un avantaj, să fie declicul care să aducă revirimentul şi motivaţia prin roş-alb-albaştri.

Granada - Atletico Madrid 2 (cotă 1,55)

Atletico are şansa de a reveni la un singur punct în spatele liderului, FC Barcelona, iar forţa şi-a etalat-o în parcursul de regularitate de până acum, cu nouă victorii din zece etape. Parcă ar fi prea mult pentru Diego Costa şi compania să bifeze al doilea meci la rând în deplasare fără victorie, mai ales că joacă în faţa un adversar care nu se descrucă deloc bine pe teren propriu, Granada având patru înfrângeri din cinci posibile în meicurile de acasă.

Villareal - Getafe 1 (cotă 1,50)

Doar la o privire superficială poate să pară un meci echilibrat, iar asta doar prin prisma locurilor din clasament, gazdele fiind pe patru, iar echipa lui Marica pe şase. Villareal este de temut când joacă acasă, din luna mai până acum o singură formaţie scăpând neînvinsă de pe „Camp El Madrigal”, Real Madrid (2-2).

Citit 2500 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.