Oţelul cheamă ambulanţa la Vaslui!

Oţelul cheamă ambulanţa la Vaslui!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Puncte - nu, jucători valizi - aşa şi-aşa, probabilitatea de a sări scântei (la propriu) în jocul din oraşul de pe râul Bârlad - foarte mare * Formaţia gălăţeană l-a pierdut şi pe Jelev, iar Paraschiv ar putea rămâne pe banca de rezerve * „Aşteptăm puncte, că banii vi i-am dat!”, anunţă şeful Oţelului, Marius Stan *

Viglianti, Sălăgeanu, Cojoc, Cârjă, Tănasă, Gado la nici 30 la sută din capacitate şi, mai nou, Jivko Jelev! Infirmeria Oţelului primeşte „marfă” săptămânal, iar fundaşul bulgar a declarat ieri forfait, sciatica scoţându-l practic din autocarul care ducea spre Vaslui, acolo unde azi Petre Grigoraş ar putea apela la maseuri şi şofer pentru a avea un lot complet din punct de vedere numeric.

„Jivko este un caracter puternic, dar am fi riscat foarte mult dacă l-aş fi luat la Vaslui. Mai bine îl las acasă şi sper să fie apt la jocul cu Poli Iaşi, de duminică, unul de sute de ori mai important”, a comentat tehnicianul formaţiei gălăţene.

Şi căpitanul Gabi Paraschiv are emoţii, el resimţind dureri la muşchii inghinali chiar la ultimul antrenament dinaintea plecării spre jocul de după-amiază.

„Echipa lui Porumboiu, protejată!”

În foame de puncte şi cu lotul înjumătăţit, roş-alb-albaştrii au nimerit o programare foarte proastă. La Vaslui se joacă precum la Piatra Neamţ pe vremuri, când localităţii de sub masivul Pietricica i se spunea Kosovo. Arbitrii, timoraţi din start de renumele patronului vasluian Adrian Porumboiu, se tem să taie în carne vie şi de multe ori ies încleştări asemănătoare luptelor de gherilă.

Marius Stan, directorul general al Oţelului, s-a declarat nemulţumit de faptul că meciul de azi va fi arbitrat de necunoscutul Marian Bordean, cel care a fluierat şi jocul cu Buzăul. „N-am avut nimic de obiectat, Bordean a arbitrat atunci foarte bine şi l-am felicitat. Nu prestaţiile sale le comentez, ci principiul delegărilor. Vasluiul a avut în ultimele trei deplasări numai arbitri FIFA, iar acasă cvasi-debutanţi. Asta este definiţia echipei protejate! Ne luăm căşti de hochei şi echipament de protecţie”, a spus Stan.

„De ce n-am fi noi surpriza?”

Jucătorii roş-alb-albaştrii şi-au încasat marţi şi primele restante, fiind acum la zi cu toate drepturile băneşti. „De acum nu se va mai vorbi de bani până la finalul campionatului! Suntem la zi cu plăţile, ceea ce este un record în asemenea vremuri, aşteptăm şi puncte că ne-am săturat să vorbim numai despre înfrângeri”, a ordonat Marius Stan, în timp ce Grigoraş simte mirosul cojii de buturugă mică.

„De ce n-am fi noi surpriza acestei etape, de ce să nu fim agresivi pentru a scoate măcar un punct din acest duel? În ciuda faptului că Vasluiul este o formaţie foarte solidă, eu zic că nu suntem învinşi dinainte”, se încurajează antrenorul, iar gândul îi zboară, independent de voinţa sa, şi la duelul cu Iaşiul, de la finele săptămânii.

Avancronica partidei:

FC VASLUI – OŢELUL GALAŢI

Etapa a XXIII-a a Ligii I de fotbal;

Meciul va avea loc astăzi, de la ora 17.00 (în direct la GSP TV);

Echipele probabile:

VASLUI: Kuciak – Akakpo, Cânu, Farkas, Luz – Gencev, Pavlovici – Ljubinkovici, Wesley, Milisavljevici – Kirovski. Antrenor: Viorel Moldovan;

OŢELUL: Kolev – Râpă, Sârghi, Costin, Ilie – Gârleanu, Giurgiu, Bourceanu, Paraschiv – Elek, Pena. Antrenor: Petre Grigoraş;

Arbitri: Marian Bordean (Sibiu) – Arian Vidan (Bucureşti) şi Ovidiu Stoianof (Constanţa).

Explicaţie foto: Roş-alb-albaştrii lui Petre Grigoraş ar merita astăzi diurne de război, duelul de la Vaslui urmând să fie mai dur decât un meci de fotbal propriu-zi

Citit 1226 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.