Pariurile zilei: Ghidaţi după formă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atletico – Covilha X2 (cotă 1,55)

 

Covilha cochetează cu locurile fruntaşe, iar în meciurile din deplasare n-o duce deloc rău, cu trei victorii şi o remiză în şase partide. De partea cealalată, Atletico se află într-o formă mizerabilă, cu înfrângeri pe linie şi aproape de retrogradare. Gazdele au comis-o la jocurile de acasă în ultimele trei partide şi e de aşteptat ca şi acum, când întâlnesc un adversar, edutabil să dea chix. Cota pentru X2 e generoasă şi merită încercată.

 

Bidvets Wits – Pretoria sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

 

Revenim cu un pont din Africa de Sud, şi de această dată cu goluri puţine. Mizăm că Bidvets Wits şi Pretoria îşi respectă seria rezultate de până acum şi nu depăşesc limita de două goluri. Bidvets Wits are şase din şapte meciuri cu sub 2,5, iar pe teren propriu au fost numai aşa, în timp ce Pretoria are toate jocurile în această manieră. În şapte partide, oaspeţii au golaveraj 4-3, adică o medie de un gol marcat în meciurile disputate de Pretoria.

 

FC Basel – Steaua 1 (cotă 1,65)

 

Elveţienii de la FC Basel au tot dreptul să spere la calificarea în primăvara Ligii Campionilor după ce au câştigat în prima etapă pe terenul celor de la Chelsea, aşa că au nevoie de toate cele trei puncte din meciul cu Steaua. Bucureştenii s-au făcut cam făcut de râs până acum la jocurile din UCL, cu toate că a scos pe final un egal cu Basel în meciul de pe teren propriu.

Citit 2234 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.