Pariurile zilei: Încredere în neamţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poli Timişoara – Oţelul X2 (cotă 1,50)

Oţelul are un lot mult mai valoros decât Poli Timişoara, club care se trage din ACS Recaş, o formaţie care evolua în urmă cu două sezoane în liga a treia. Mulţi dintre jucătorii gazdelor evoluau în eşalonul al treilea, când Iorga, Giurgiu, Costin şi Paraschiv jucau la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor. Astfel, mizăm pe încrederea pe care noul antrenor al Oţelului, neamţul Ewald Lienen, ar trebui să le-o insufle jucătorilor.

 

Gaz Metan – Concordia 1 (cotă 1,70)

După o serie formidabilă de rezultate, pentru Gaz Metan au urmat două înfrângeri în faţa Astrei, în Cupa României şi în campionat, dar de fiecare dată după dispute extrem de echilibrate. Gazul trebuie să-şi refacă moralul înainte de pauză, iar Concordia va juca la mica ciupeală la Mediaş. Chiajna a făcut deja mai multe puncte decât s-ar fi aşteptat, aşa că un eşec la Mediaş nu ar fi o tragedie.

 

Orduspor – Gaziantep BB 1 (cotă 1,60)

Liderul ligii secunde din Turcia, Ordusport, pare să aibă o misiune uşoară contra celor de la Gaziantep BB (a doua echipă a oraşului căruia îi poartă şi numele). Gazdele sunt pe primul loc, cu bilanţ de invidiat, nouă victorii, un egal şi o înfrângere, în timp ce Gaziantep BB se zbate în zona de retrogradare. Ba mai mult, oaspeţii au pierdut ultimele trei partide, în care nici măcar n-au reuşit să marcheze.

Citit 2630 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2013 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.