Pariurile zilei: Nu rataţi asemenea pont!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Halifax – Hyde 1 (cotă 1,55)

Cei de la Halifax (liga a cincea engleză) sunt adevăraţi specialişti în jocurile de pe teren propriu, având un bilanţ de senzaţie pentru o echipă aflată la mijlocul clasamentului: şapte victorii şi două remize din totalul de nouă partide disputate pe teren propriu. Halifax îşi poate continua seria de rezultate pozitive de pe teren propriu în jocul contra ultimei clasate, Hyde, care n-a reuşit să câştige nici un meci până acum, acumulând doar trei puncte, dintre care unul singur în deplasare. Un asemenea pont nu trebuie ratat!

Cambridge Utd – Aldershot 1 (cotă 1,80)

Din aceeaşi ligă engleză mizăm pe un succes al liderului Cambridge Utd, care a câştigat până acum toate meciurile disputate pe teren propriu. Totuşi, adversarul e puţin dificil, fiind vorba de Aldershot, care ocupă penultimul loc, dar asta pentru că a fost penalizată cu zece puncte. Totuşi, Cambridge e cea mai bună echipă din serie şi ar trebui să-şi respecte statutul.

Hereford – Chester sub 3,5 (cotă 1,45)

Continuăm cu liga a cincea din Anglia. Am ochit o cotă foarte mare pentru tipul de pariu sub 3,5 goluri, aşa cum s-a întâmplat în majoritatea partidelor disputate de cele două echipe. Per total, Hereford şi Chester au depăşit doar de trei ori limita de cel mult trei goluri înscrise. Gazdele au jucat 17 meciuri până acum, iar Chester cu unul mai mult, ceea ce înseamnă că putem ţine cont de statistică la acest joc.

Citit 3111 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2013 14:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.