Pariurile zilei: Bani de scos din meciuri puţine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deportivo Capiata – Cerro Porteno 1 (cotă 1,65)

 

Zilele dintre meciurile echipelor de club din campionatele de top şi cele ale naţionalelor mereu sunt mai grele pentru pariori, din lipsă de prea multe partide, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim. Am găsit din Paraguay un meci foarte bun de pariat. Deportivo Capiata, locul doi în serie, joacă pe teren propriu cu ultima clasată, Cerro Porteno PF. Gazdele au cel mai bun bilanţ în jocurile de acasă, cu şapte victorii şi o remiză din opt partide, în timp ce oaspeţii se află la extrema cealaltă: zero victorii, un egal şi şapte înfrângeri în jocurile de „afară”.

 

Mexic – Noua Zeelandă H1 (cotă 1,60)

 

Manşa tur a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial dintre Mexic şi Noua Zeelandă ne duce cu gândul la un succes lejer al gazdelor. Mexic nu doar că n-a ratat ultimele „Mondiale”, dar s-a şi calificat cel puţin în optimi în cele mai multe cazuri. Cu „Chichiarito” Hernandez (Manchester Utd) şi Giovani Dos Santos (Villarreal), mexicanii pot câştiga la o diferenţă confortabilă pentru calificare în meciul cu Noua Zeelandă.

 

Goias – Ponte Preta sub 2,5 goluri (cotă 1,80)

 

Un pariu puţin mai riscant, dar la o cotă bună. Am găsit un meci din Brazilia, care conform statisticii ar trebui să fie cu puţine goluri. Se întâlnesc Goias şi Ponte Preta, ambele având predominant partide cu mai puţin de trei goluri înscrise în meci.

Citit 2847 ori Ultima modificare Marți, 12 Noiembrie 2013 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.