Vedetele Superkombat, antrenament la mall
Foto: Raul Cătinaş

Vedetele Superkombat, antrenament la mall
Raul Cătinaş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru dintre vedetele marii finale Superkombat, care va avea loc pe 21 decembrie, la Galaţi, au programat pentru sâmbătă, de la ora 13:00, un antrenament în faţa publicului, la Shopping City Galaţi. Pe lângă şedinţa de pregătire, Raul Cătinaş, Benjamin Adegbuyi, Andrei şi Bogdan Stoica au programată şi o sesiune de poze şi autografe, în cadrul căreia vor împărţi şi invitaţii gratuite fanilor prezenţi la centrul comercial.

Adegbuyi şi Cătinaş sunt programaţi să dispute meciuri la categoria grea, iar Andrei şi Bogdan Stoica au şansa de a intra în istoria kickboxului, putând fi primii fraţi campioni mondiali la profesionişti. “Ce se va întâmpla la Galaţi poate fi un moment unic în viaţa noastră. Suntem conştienţi deja de presiunea de pe umerii noştri, însă îmi doresc ca publicul să ne susţină şi să coborâm amândoi din ring învingători”, a spus Bogdan Stoica, actualul campion mondial la categoria cruiser, titlu cucerit în mai 2012.

Biletele, care au preţuri cuprinse între 30 şi 50 de lei, pot fi achiziţionate în sistem electronic din reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo din toată ţara, dar şi de la Shopping City Galaţi.

Citit 1114 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.