Grahovac are o nouă echipă/ Iată mesajele de despărţire ale fostului portar de la Oţelul

Grahovac are o nouă echipă/ Iată mesajele de despărţire ale fostului portar de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Branko Grahovac s-a despărţit definitiv de Oţelul, după conflictul său cu fostul antrenor Ionuţ Badea şi cei din conducerea clubului. Portarul cu care gruparea roş-alb-albastră a reuşit să câştige campionatul a semnat cu ultima clasată din liga secundă turcă, Kahramanmarasspor. Noua sa echipă se află la opt puncte de salvarea de la retrogradare înaintea returului de campionat. Odată cu mutarea goalkeeperului în vârstă de 30 de ani, acesta a postat pe pagina sa de facebook mai multe mesaje către suporteri, foşti colegi şi conducerea clubului gălăţean.

„Acum a venit vremea să spun ceva din inimă: Mulţumesc Oţelule, suporteri, toţi băieţii cu care am jucat şi antrenori. Vă iubesc! Sincer, mulţumesc şi ţie Narcis Răducan şi Viglianti. Mult succes şi multă baftă în continuare”, a scris în primul mesaj Grahovac, revenind apoi cu o altă postare pentru Viglianti, fostul său coleg din teren, actualmente director sportiv al roş-alb-albaştrilor.

„Gabriel Viglianti, scuze pentru tot, te iubesc omule. Multă baftă”, a spus Grahovac, care a încheiat seria mesajelor cu "Mulţumim Galaţi, mulţumim România". Portarul bosniac a strâns 94 de partide în campionat pentru Oţelul şi a bifat toate cele şase prezenţe ale gălăţenilor în Liga Campionilor. A câştigat campionatul şi Supercupa României în 2011.

Citit 1542 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2014 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.