Oțelul îi mulțumește lui Grahovac / ”E binevenit la Galați”

Oțelul îi mulțumește lui Grahovac / ”E binevenit la Galați”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Portarul Branko Grahovac s-a despărțit de Oțelul după ce n-a bifat niciun minut pentru gruparea roș-alb-albastră în prima parte de campionat. Bosniacul fusese îndepărtat din anturajul primei echipe de către fostul antrenor al gălățenilor, Ionuț Badea. Între timp, după un conflict între Grahovac și conducerea Oțelului, totul a revenit la sentimente mai bune. Grahovac a semnat cu Kahramanmarasspor (liga secundă din Turcia) și le-a mulțumit tuturor celor cu care a colaborat la Galați.

Răspunsul oficialilor de la Oțelul n-a întârziat să apară. Managerul general al FC Oțelul, Narcis Răducan, i-a transmis lui Grahovac că va fi oricând binevenit la Galați.

„În urma declarațiilor făcute de Branko am decis să renunțăm la conflictele din trecut și să îngropăm definitiv securea războiului. Mă bucur că și-a găsit un nou anagajament, nu îi port ranchiună și nu pot decât să îi urez baftă la noua sa echipă. Să dea Dumnezeu să să obțină aceleași performanțe pe care le-a avut în tricoul Oțelului și îi transmit că va fi binevenit la Galați, atunci când programul îi va permite”, a spus Răducan.

După ce Grahovac i-a cerut scuze pentru problemele create, Alejandro Viglianti, directorul sportive al FC Oțelul, a spus că bosniacul îi va rămâne prieten pentru totdeauna.

„Îi urez mult succes lui Branko la noul său club. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la Oțelul, a fost un coleg care ne-a fost alături și care ne-a ajutat foarte mult. Va rămâne prietenul meu pentru totdeauna”, a spus Viglianti.

Branko Grahovac a strâns 94 de partide în campionat pentru Oţelul şi a bifat toate cele şase prezenţe ale gălăţenilor în Liga Campionilor. A câştigat campionatul şi Supercupa României în 2011.

Citit 1204 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2014 20:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.