Pariurile zilei: Încercări necesare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Real Sociedad – Elche 1 (cotă 1,50)

 

Cu toate că e o zi de luni cam săracă în oferta de meciuri, totuşi e necesar să ne ţinem conectaţi la tot ceea ce se întâmplă, astfel că facem câteva încercări. Mai întâi, în La Liga, Real Sociedad are nevoie de o victorie împotriva celor de la Elche pentru a rămâne în cărţi pentru locul patru, care duce în prelimiariile Ligii Campionilor, aşa cum s-a întâmplat pentru echipa bască şi în sezonul precedent. Gazdele au o formă de invidiat pe teren propriu, cu cinci victorii la rând împotriva unor adversari mult mai bine cotaţi decât nou-promovata Elche.

 

Angers – Dijon prsf X (cotă 1,52)

 

Un tip de pariu care merge jucat la oricare meci din liga secundă franceză, mai ales când e un duel echilibrat, aşa cum se anunţă şi cel dintre Angers şi Dijon. Oaspeţii sunt specialişti în rezultate de egalitate în deplasări, atât la pauză, cât şi la final. De partea cealaltă, Angers are probleme în a-şi câştiga meciurile de pe teren propriu, aşa că un rezultat de egalitate devine tot mai plauzibil.

 

Dundee Utd – St. Johnstone interval 2-4 goluri (cotă 1,52)

 

Meciurile din Scoţia sunt de regulă greu de pronosticat. Aşa că nici nu ne hazardăm să ne dăm cu presupusul în privinţa câştigătorului, dar mizăm pe un meci încadrat în intervalul de goluri 2-4.

Citit 2733 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2014 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.