Pariurile zilei: Englezii ne aduc bani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Crystal Palace – Hull sub 2,5 goluri (cotă 1,50)

 

Cine îl cunoaşte pe Tony Pulis, managerul celor de la Crystal Palace, ştie că n-are cum ca echipa pregătită de el să depăşească limita de 2,5 goluri, mai ales într-un meci cu o echipă de acelaşi fel, cum e Hull. Cu Tony Pulis pe bancă, Crystal Palace a făcut meci de sub 2,5 goluri şi în deplasare cu Manchester City, o performanţă rară în acest sezon. Hull are patru din ultimele cinci jocuri disputate afară în acelaşi interval.

 

QPR – Bolton 1 (cotă 1,70)

 

După un start fulminant de sezon, QPR a început să scârţie în luna decembrie, când a avut de disputat multe partide într-un interval scurt de timp. Odată cu revenirea la programul normal de partide şi QPR s-a redresat ca formă, mai ales pe teren propriu. Bolton e o echipă din partea a doua a clasamentului şi n-ar trebui să întâmpinăm probleme.

 

Brentford – Bristol City 1 (cotă 1,70)

 

Liderul din liga a treia engleză, cu 11 victorii din 14 partide de pe teren propriu, joacă acasă cu penultima clasată (locul 23). Cota primită pentru un succes al gazdelor e imensă, având în vedere situaţia celor două echipe din clasament. Dacă forma lui Brenford n-ar fi fost atât de bună, poate că am fi intrat la bănuieli, dar aşa, merită pariat.

 

Cambridge Utd – Grimsby 1 (cotă 2,00)

 

Din decembrie tot aşteptăm să mai joace şi Cambridge un meci acasă. După multe amânări din cauza condiţiilor meteo, Cambridge (locul doi), cu bilanţ perfect de 12 victorii din 12 partide pe teren propriu, joacă din nou acasă. Astfel, gazdele au un adversar destul de tare, echipa de pe cinci, dar dacă vor să prindă primul loc, care asigură promovarea, n-ar trebui să fie probleme.

Citit 2584 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2014 15:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.