Miercuri seară, la Sala „Siderurgistul”/ Oţelul îşi prezintă lotul în faţa suporterilor

Miercuri seară, la Sala „Siderurgistul”/ Oţelul îşi prezintă lotul în faţa suporterilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Gruparea roş-alb-albastră a programat un eveniment pentru suporteri, în care FC Oţelul îşi va prezenta lotul de jucători, noul echipament, noua emblemă, noul imn şi mascota. Evenimentul va avea loc la Sala „Siderurgistul”, în această seară, de la ora 19.00. Noul echipament este asigurat de Puma, şi nu de Nike, aşa cum era anunţat înaintea cantonamentului din Spania de către Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul. Echipamentul de deplasare va fi în culorile negru-verde, aspect deloc agreat de fanii clubului. Refrenul noului imn este „Hai Oţelul, joacă bine/ Tot Galaţiul e cu tine”. Mascota aleasă să reprezinte clubul a fost un leu, modelul fiind dezvăluit la evenimentul din această seară.

Accesul se va face pe bază de invitaţie ce poate fi ridicată de la sediul clubului din baza "Siderurgistul", prioritate având cei care şi-au dat comandă de abonamente.

Altfel, lucrările de la magazinul oficial sunt aproape de finalizare. Magazinul este construit în incinta stadionului, vizavi de liceul „Auto”.

Primul meci oficial din 2014 al Oţelului este programat sâmbătă, de la ora 19.00, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu.

Citit 1574 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2014 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.