Pariurile zilei: În criză de meciuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Brest – Angers 2 (cotă 3,50)

 

Angers luptă să nu-şi piardă locul de promovare în prima ligă franceză, după ce a pornit sezonul ca principală favorită. Oaspeţii sunt pe doi, iar Brest e pe locul 18. Ambele echipe sunt în formă, diferenţa fiind că Brest a obţinut puncte cu Laval (locul 19) şi CA Bastia (locul 20). Angers e cea mai bună echipă din Ligue 2 la jocurile de pe teren străin, ba chiar am fructificat două cote de peste 3,00 la alte jocuri disputate de fosta formaţie a lui Keşeru pe teren străin. Chiar e un meci de încercat

 

Lotte – Aachen 1 (cotă 1,75)

 

În criză de meciuri în ofertă, ne orientăm şi către liga a patra din Germania, acolo unde Lotte mai are speranţe că poate promova. Formaţia gazdă se află pe locul doi şi în cazul unui succes s-ar apropia la cinci puncte de prima poziţie, cea de promovare. Aachen e în revenire de formă, dar rezultatele bune au fost obţinute în compania unor echipe mult mai slab cotate decât Lotte. Cu un bilanţ bun acasă, Lotte chiar poate fi de luat în calcul în cazul unui pariu într-o zi cu puţine evenimente.

 

Stranraer – East Fife 1 (cotă 1,60)

 

Stranraer e pe cale să obţină şi confirmarea matematică a prezenţei în play-off pentru promovare în a doua ligă din Scoţia, dar trebuie să-şi câştige meciurile uşoare rămase până la final, cum ar fi cel cu East Fife, penultima clasată.

Citit 2727 ori Ultima modificare Luni, 03 Martie 2014 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.