Pariurile zilei: Din Vaslui în Asia, cu escală în Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Vaslui – Gaz Metan Mediaş 1 (cotă 1,80)

Chiar dacă FC Vaslui nu mai este o echipă care să se bată pentru primele două locuri, totuşi rămâne o formaţie cu potenţial, dovadă stând egalul de la CFR din etapa trecută. Iar când este vorba de meciuri pe teren propriu, a rămas aceeaşi formaţie de temut (o singură înfrângere din nboua partide). Au în faţă o echipă în mare regres, runda trecută Gaz Metan a pierdut acasă cu ACS Poli Timişoara, astfel că sunt destule argumente pentru a miza cu mare încredere pe victoria celor de la FC Vaslui.

Chesterfield – Portsmouth 1 (cotă 1,60)

Liderul din liga a patra engleză nu are un avans prea confortabil, iar pentru a se menţine până la final pe unul dintre primele trei locuri ce asigură promovarea directă n-are voie să calce strâmb pe teren propriu cu adversari modeşti. Un astfel de meci este cel de astăzi, cu echipa de pe locul 19 (din 24).

Iran – Kuweit 1 (cotă 1,45)

În preliminariile Cupei Asiei pe naţiuni, Iran domină clar grupa şi aşteptăm ca superioritatea valorică evidentă să se vadă şi în rezultatul acestui meci. Kuweitul, deşi e pe locul doi, n-a putut să bată nici măcar Libanul în două partide, astfel că nu pare a avea forţa de a ne produce vreo surpriză neplăcută.

Citit 2987 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.