La Oţelul s-au schimbat rolurile, Marquinhos a devenit antrenor iar Ewald Lienen jucător

La Oţelul s-au schimbat rolurile, Marquinhos a devenit antrenor iar Ewald Lienen jucător
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cei de la Oţelul au fost oaspeţii Liceului cu Program Sportiv, unde au susţinut un meci demonstrativ


Sălile de clasă din corpul de clădire al Liceului cu Program Sportiv (LPS) din vecinătatea terenului de fotbal s-au transformat, vineri, în tribune, elevii oprind cursurile timp de aproape o oră, pentru a-şi urmări colegii intraţi pe gazonul sintetic să dea goluri echipei de primă ligă de la Oţelul, într-un meci demonstrativ.

Antrenorul Oţelului, Ewald Lienen, managerul general Narcis Răducan şi directorul sportiv Gabriel Viglianti au intrat la joc din postura de coechipieri cu Goicoechea, Astafei, Marus, Giurgiu, Costin, Sevillano, Henrique, Adăscăliţei şi Tudorie, acesta din urmă fiind singurul din tabăra roş-alb-albaştrilor care a evoluat pe teren propriu, el fiind elev al LPS. Oţelul a avut întăriri de la echipa feminină: Alina Mirică, Elena Dragomir, Loredana Nica, Georgiana Vasile, Elena Toma şi Monica Benţoiu, aceasta din urmă marcând unul din cele zece goluri ale Oţelului.

Marquinhos a rămas pe bancă, iar Narcis Răducan n-a ratat ocazia de a-l tachina: „Cât timp Ewald s-a aflat în teren, aveam nevoie de cineva să coordoneze echipa şi l-am ales pe el. M-am lămurit, nu o să iau niciodată un antrenor brazilian”. Managerul general a avut trăiri speciale pe finalul jocului, când în echipa Oţelului a intrat şi unul dintre cei mai tineri jucători ai clubului, Iustin, fiul său mijlociu.

Ca niciuna dintre tabere să nu-l poată acuza de trădare, Alex Tudorie a jucat în prima repriza alături de coechipierii de la club, iar în cealaltă alături de colegii de liceu, atacantul care săptămâna viitoare va împlini vârsta majoratului ajungând în postura de a fi blocat în câteva rânduri de marcajul strâns al „adversarului” Lienen.

Juniorul Oţelului a fost marcator a doua din cele şapte goluri ale liceenilor. „Este un elev bun, în măsura în care poate veni, el fiind des convocat la loturile naţionale de juniori. La noi se predă engleza şi franceza, dar el are capacitatea de a învăţa singur, repede, şi italiana”, l-a caracterizat Florin Păunescu, directorul liceului şi antrenor al echipei de juniori mari a LPS, făcând referire şi la AS Roma, ultimul club italian care a devenit interesat de Tudorie.

Cei de la LPS care au evoluat în compania echipei la care îşi doresc să ajungă cât mai repede au fost: Anghel, Miu, Neagu, Mircaş, Lică, Bălan, Marniuc, Gîza, Filimon, Toderaşcu, Lupu, Panait, C. Vulpe, Petică, Sprânceană, Lungu, Trandafir şi Drugău.

Citit 1585 ori Ultima modificare Vineri, 14 Martie 2014 22:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.