Egal dureros pentru FCM Dunărea, cu gol primit la singura ocazie a adversarului

Egal dureros pentru FCM Dunărea, cu gol primit la singura ocazie a adversarului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa gălățeană FCM Dunărea a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Unirea Târlungeni, disputat sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a 20-a din Liga secundă. FCM Dunărea a deschis scorul în minutul 22, când Matei a scăpat singur cu portarul, a tras în acesta, din respingere mingea  a sărit în fundașul oaspeților Serban, iar din acesta a ricoșat în poarta goală.

Oaspeții au egalat prin fostul jucător al Oțelului, Robert Elek, care a transformat în minutul 55 un penalti acordat la un henț involuntar al lui Ursu.

Unirea Târlungeni n-a mai avut o altă ocazie de gol în acest meci, în timp ce Dunărea a irosit mari oportunităţi prin Matei (min. 4 – singur cu portarul şi min. 75) şi Gohoreanu (min. 11). Dunărea a mai trimis o dată mingea în poarta adversă prin Panait, dar golul n-a fost validat în urma semnalizării unei poziţii de ofsaid.

Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, Marin de la Unirea Târlungeni pentru cumul de cartonaşe galbene (min. 83) şi Panait pentru un fault în poziţie de ultim apărător (min. 88).

FCM Dunărea  a evoluat în următoarea componenţă: Miron - Radu, Ursu, Șomodean (Panait, min. 9), Sorin Cucu – Vraciu (Cenk, min. 71), Asanache, Stelian Cucu, Gohoreanu (Drăgan, min. 78) - Bâftoi şi Matei.

Citit 1318 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Martie 2014 15:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.