Echipa de fotbal feminin a Oţelului a învins liderul

Echipa de fotbal feminin a Oţelului a învins liderul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În primul meci oficial din acest an, fetele de la Oţelul au avut ca adversar liderul seriei Est, Universitatea Alexandria. Confirmând creşterea valorică semnificativă din ultimele luni, gălăţencele şi-au luat revanşa faţă de înfrângerea categorică din tur (1-9) şi au câştigat, ieri, cu 2-1 (2-0), mai clar decât o arată scorul final.

A fost o primă repriză foarte reuşită pentru gazde, în care au şi marcat ambele goluri, irosind şi alte oportunităţi clare. Prima mare ocazie a fost în min. 6, când Stratu a ratat din cinci metri. Apoi, noua achiziţie Georgiana Vasile a şutat imparabil (min. 12), dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, balonul intrând în plasă sub transversală. Loredana Nica a majorat avantajul echipei sale în min. 42, după o combinaţie cu Monica Benţoiu.

Imediat după pauză a fost un incident neplăcut (min. 52), când Viorica Vasile, căpitanul Oţelului, s-a accidentat şi a părăsit terenul. Jocul gazdelor a avut de suferit, iar în min. 59 oaspetele au redus din diferenţă prin golul Iuliei Săvescu. Finalul a aparţinut Oţelului, care putea majora scorul, dar Monica Benţoiu a ratat un penalti (min.87), iar după două minute aceeaşi jucătoare a şutat în bară.

Antrenorul Ion Morohai a aliniat următorul „11”: Ramona Baciu - Irina Ivan, Georgiana Vasile, Viorica Vasile, Elena Ivan - Monica Benţoiu, Daniela Radu, Aurelia Harabagiu, Nicoleta Chirilă - Gergiana Stratu, Loredana Nica. Au mai intrat Ana Grosu, Alexandra Ivan, Elena Dragomir şi Eugenia Gherghişan.

Citit 1419 ori Ultima modificare Duminică, 16 Martie 2014 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.