FCM Dunărea a fost învinsă de arbitraj, cu eliminare gratuită și gol din ofsaid
Foto: Arbitrul Lucian Rusandu

FCM Dunărea a fost învinsă de arbitraj, cu eliminare gratuită și gol din ofsaid
Arbitrul Lucian Rusandu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În etapa a 21-a din liga secundă la fotbal, echipa gălăţeană FCM Dunărea a pierdut sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei SC Bacău, scor 2-1 (1-1), după un arbitraj scandalos.

Gazdele au deschis scorul în minutul 37 prin Căinari, iar Dunărea a egalat prin Bâtfoi. SC Bacău a marcat golul victorie în min. 84 prin Rusu, pornit dintr-o flagrantă poziţie de ofsaid. FCM Dunărea a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 47, Matei fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene, decizia arbitrului Lucian Rusandu fiind contestată vehement de către gălăţeni. „Golul doi al gazdelor a fost înscris dintr-o poziţie evidentă de ofsaid iar eliminarea lui Matei a fost gratuită. Primul cartonaş galben l-a primit degeaba, la o fază în care decizia firească ar fi trebuit să fie inversă, jucătorul nostru fiind cel faultat. Dacă în partidele precedente am putea spune că arbitrii au greşit din lipsă de experienţă, de data aceasta nu mai poate fi vorba nici măcar de aşa ceva, Rusandu având la activ multe meciuri în prima ligă”, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele FCM Dunărea.

Echgipa gălăţeană a mai avut un eliminat şi în precedenta deplasare, în meciul câştigat cu Gloria Buzău (scor 2-1), iar în etapa trecută (1-1 cu Unirea Târlungeni) a fost egalată, pe teren propriu, dintr-un penalti gratuit, în opinia celor de la Dunărea.

Citit 1729 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Martie 2014 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.